Noget mange finder inspirerende er bloggeres stil – den vogn hopper jeg med på! Én ting er hvordan designerne styler deres items, en anden ting er hvordan de kan bruges i virkeligheden.

Lige netop derfor har jeg taget 3 af mine ynglingsbloggere og taget et af deres ikoniske outfits, som jeg synes er outfits som jeg forbinder dem med. Hvis Christina fra Passions for fashion pludselig byttede outfit med Marie fra Nemesis, babe så ville det slet ikke fungere i mit hovede. Der er noget personligt og ikonisk over deres stil – måske er det lidt deres “uniform” eller det de hopper i på en “i-have-nothing-to-wear” dage. Det er det outfit bare der altid fungerer for dem!

 

AMALIE WESSEL

bloggerlook2

 

Amalies stil er… meget moderne og klassisk med et twist.

Hun klæder sig i… Nørgaard på strøget bluserne, lækre jeans og ej at forglemme den kære Stella McCartney Falabella bag! Gode klassikere krydret med nogle trendy items.

 

NEMESIS, BABE

bloggerlook3

 

Maries stil er… en legeplads! Med masser af farver, print og skæve detaljer formår hun at skabe et stilfuldt og interessant look!

Hun klæder sig i… genbrug, vintage og enkelte nye items. Det skal være skørt, vildt og grænseoverskridende! Læbestift er en favorit hos Marie.

 

PASSIONS FOR FASHION

bloggerlook1

 

Christinas stil er… klassisk og feminin. Hun har nogle favorit items som mixes ind i hverdagens outfits, det er noget af det der gør hendes stil så personlig som den er.

Hun klæder sig i… Stilletter, tasker og halv-lange frakker. Gerne tilføjet hendes Céline solbriller og smykker.

 

 

Hvilket outfit kunne i se jer selv i?

Jeg har nytårs-outfit-inspiration på skemaet – er der andet I vil ønske jer? gaver til kæresten/mor/bror mm? skyd løs!