15366842981_bee58c1243_o

Photo by: Patrick Pankalla

Jeg byder velkommen til en ny række indlæg, og som I måske har gættet hedder de: 3 Cravings from…

Til at skyde hele balladen igang har jeg fået ingen anden end Laura Tønder fra Couturekulten til at vise jer hendes 3 cravings. Jeg håber i bliver inspirerede, og måske en smule shopping hungrende – who knows?

3cravingslauratønder 1

LAURA FORTÆLLER

KARL LAGERFELD TASKE

Jeg savner en god hverdagstaske i en fin forårsfarve, og synes at denne har en ideel rummelig og det fineste print!

METALLIC LOAFERS M. SPIDS SNUDE

En ting jeg var alt for lang tid om at indse var at spidse sko ikke kun omhandlede høje pumps, de er nemlig også mega fede som flats! Disse i metallic blå var derfor slet ikke til at stå for i mine øjne, allerede hentet hjem i str 37!

BRODERET OVERDEL

Jeg er helt vild med broderier for tiden, hele håndværket fascinerer mig! Synes derfor at denne bluse er sindsyg flot og sådan eksklusiv på den helt rigtige skrædder håndværksmåde!