DSC08435
SÅ blev det tid til en ny omgang cravings! Åh gud, hvor nogle lækre sager som Frederikke Egel craver i øjeblikket – specielt jakken fra Acne skulle ikke høre noget for at hænge i mit skab! Men hvorfor er det nu lige at Frederikke er så vild med lige præcis disse 3 items? Det kan du læse meget mere om herunder.
3cravingsfromfrederikkeegel
En craving jeg har haft ret længe er Isabel Marants wedges. Jeg har et par, der ligner i forvejen, men det er bare ikke det samme som the real thing. De vil passe perfekt ind i min garderobe, der er præget af en sporty, varierende og eksperimenterende stil, og skoene ville supplere mine daglige outfits på den helt rigtige måde, hvis du spørger mig. Jeg ville påføre dem på en afslappende dag til en casual outfit eller til en kjole med bare ben om sommeren.
Jeg har en svaghed for sko. Virkelig. Valentinos sko har ligesom Marants ligget på ønskelisten, så længe jeg kan huske, og jeg kan mærke mere og mere, at jeg snart er nødt til at investere i dem. De hører til en lidt finere kategori end Marant skoene, men det er netop det, jeg mangler i min garderobe for at fuldende den. Åh.
Aldrig havde jeg troet, at jeg skulle overveje at kaste så mange penge efter en jakke, men det gør jeg altså. Det vil tage noget tid, før jeg gør det, for det er jo helt sygt, men hold nu op hvor er den jakke perfekt! Den passer til begge min sko-craving, til alt i min garderobe, til ethvert humør og bare til mig.