Gina Tricot er elsket af mange, og da også af mig. Da butikken kom til Kolding, da jeg var yngre, beskrev jeg den som en lidt federe og lidt dyrere H&M – og det synes jeg egentlig er en meget passende beskrivelse.

Jeg går og drømmer om den berømte Acne jakke, men da den koster mere end 10.000 kr, så tror jeg at et billigere alternativ, vil være at foretrække. Den her fra Gina Tricot, lever nogenlunde op til mine forventninger. OG så ser den ret varm ud! Det er både imiteret skind og imiteret pels ved kraven.

Kjolen har nogle fine slidser, som desværre ikke er så tydelige på billedet herunder, men hvis I klikker på billedet af kjolen, så er der et billede af modellen med kjolen på. Jeg er helt forelsket, men måske den er mere passende til sommer?

Turtlenecks er ikke til at komme uden om, og det er du sikkert ret bevidst om. Enten har du en (eller flere) selv ellers har du helt sikkert indtil flere veninder (og venner) der går i dem. Ærligt – de er virkelig fede, specielt nu når vi går en koldere tid i møde. Jeg tænker; en turtleneck med en denimjakke udover.

BUY THE ITEMS BELOW:

3 faves from Gina Tricot