Hej igen – nøøj, hvor er det egentlig voldsomt hvor lidt fritid man har i gymnasiet? Det handler jo egentlig ikke kun om selve gymnasiet, men også om alt det jeg har lagt ind i min kalender. Jeg er træner for et gymnastikhold sammen med min veninde Sofia, jeg går til dans (også sammen med Sofia), jeg går på et udtaget gymnastikhold som ligger en weekend om mdr. og så har jeg arbejdet på Bones – puha, der er altså ikke ret meget tid tilovers… Nå, nok om mig!

I dag i min ikke eksisterende fritid, gav jeg mig selv en udfordring. Sammensæt 3 looks med forskellige temaer/stil men stadig sammenhængende. OG alt tøjet skulle stamme fre den samme webshop: &CO. Hvis nogen skulle være interesseret, så er det faktisk en svær opgave (i hvert fald for mig, da jeg er lidt for ensartet i min påklædning generelt). Heldigvis har &CO rigtig mange fede brands, jeg nævner lige: Cheap Monday, Just Female og Won Hundred.

Jeg endte op med 3 looks – de er lidt ens, dog forskellige af stilart – mission completed!

bright and sporty

Jeg fandt en lækker lækker lækker sweatshirt, med fede grafiske print (som jo er mega in her i efteråret/vinteren, men også er det i foråret/sommeren. For at holde looket sporty, men stadig feminint fandt jeg en nederdel i lysegrå. når nu jeg var i den sporty ende, og looket allerede var meget lyst, ville jeg fuldføre det med nogle lækre sneaks – and so I did – lyse sneaks er for mig noget af det mest stilfulde du kan eje – de er sporty, men stadig feminine – dog er de selvfølgelig mega sårbare på grund af den lyse tekstur. Så lyse sko er ikke en win win i min (klodsede) garderobe, dog drømmer jeg om dem!

fresh and colorful

Jeg startede med at falde over de lækreste Nike Roshe sneaks, i den sejeste farve – de er mit midtpunkt i det her look. Så ledte jeg efter items i samme nuance (tone-i-tone er også en kæmpe trend der især kommer op til foråret 15). Jeg er helt vild med stribede bluser, så da jeg fandt den her stribede sag i en rødlig-orange farve var jeg solgt. Dernæst en lækker bomberjakke – dem slå man aldrig fejl med. Til sidst ville jeg give looket kant, samtidig med at holde det feminint og friskt – lædernederdelen passede perfekt!

dark and classy

Da jeg selv – og mange andre – er vild med det mørke look (specielt her til vinter) , ville jeg skabe et look til dem/mig. Mit fokus var at det ikke skulle blive et kedeligt mørkt look, for dem har vi alt for mange af allerede! En læderjakke var ligesom ikke til at komme uden om – et musthave, hvis du spørger mig! Da jeg netop har klikket et lækkert tørklæde fra Monki i tern hjem, var jeg heeelt og aldeles forelsket da jeg så den her ternede nederdel! Jamen altså, se den lige! Da jeg havde fundet den nederdel var jeg ikke i tvivl om at jeg ville gå efter mønster-på-mønster trenden. Så altså i mit tilfælde her er det tern blandet med striber (det har ellers altid været fuuuldstændig forbudt, men det er det heldigvis ikke længere), så den stribede t-shirt med uens striber var et perfekt match. For lige at tage looket det sidste skridt op ad stigen – så tilføjede jeg et par støvletter, med spids snude (som jo også er mega trendy lige i øjeblikket – ja, hun er skarp i dag hende her)

three looks - ogco.dk

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT FINDE LINKS TIL DE FORSKELLIGE ITEMS

Jeg er ikke den store nederdels-bruger endnu, men måske det kommer? Mit største problem har været at finde ud af hvordan jeg skulle style dem så de passede til mig, men jeg synes at jeg er kommet lidt nærmere idag.

Så – guys – jeg håber i blev lidt inspirerede af måden jeg har sammensat de forskellige looks på. Måske fik i øjnene op for hvordan man bruger trends’ne fra catwalken i dagligdagen? Det håber jeg! Skriv lige hvad du synes i kommentarerne, så jeg ved hvad i kan lige og ikke kan lide.

 Indlægget er udarbejdet i samarbejde med ogco.dk

Alle meninger er mine egne