SplitShire_9434-1024x682-970x500

Er du helt flad (allerede nu på denne tid af måneden?) eller har du helt glemt at tænke på mors dag? Eller er du mon som jeg, “placeret! i en familie, hvor vi ikke helt er hoppet med på den der “mors-dag” og dermed heller ikke på mors-dags-gaven?

Kunne du godt tænke dig at vise din mor at du holder bare en smule af hende (slash, kunne ikke leve uden hende) alligevel? Jamen så har jeg nogle hurtige, nemme men alligevel super søde last-minute gaveidéer til dig!

  • Du finder farveblyanterne frem og tegner en sød tegning (bare rolig, det er okay at den er grim – det er jo bare din mor, hun elsker dig uanset hvad) skriver en hilsen (noget tilpas sukkersødt med lidt intern humor) og vedlægger “massage-billetter” Du ved at hun elsker at få massage, men at hun får det får lidt – så ved at give hende “gavekort” til det, gør du hende glad. Samtidig er det samvær med dig – det bliver hun sikkert også glad for!
  • Sig at du går en aftentur, og smut forbi den lokale brugs eller blomsterhandel for den sags skyld. Køb en fin blomst – jeg ved fx at min mor foretrækker blomster, som levende planter, som hun kan passe og pleje, og på den måde beholde længere, end blot en buket som visner. Eller chokolade (Merci er en klassiker der siger TAK) for det kan de fleste lide.
  • Gå ind i stuen til hende, eller hvor hun nu sidder, og spørg hende om hun vil se en film med dig. Quality-time med ens barn, det kan man da kun blive glad for ikke? Husk lige at lade din mor vælge filmen – du kan lige så godt smigre nu du er igang.
  • Find din mor og træk hende med uden for. Sig at hun skal lukke øjnene. Bed hende om at lytte til naturen, larm og stilhed, fugle og biler, bed hende om at trække vejret dybt. Helt simpelt – du giver hende en kæmpe krammer (og evt et kys på kinden, hvis du ikke er så sart)