11913083_969862906368438_162653267_n-side

blogger-image--953586815-sidee

Laura og jeg mødtes første gang under modeugen 2015. Vi klingede fra første krammer og samtalen kørte nærmest ustyrligt. Det er super lækkert, at have en veninde som forstår sig en smule bedre på bloggerverden end de andre. Det kæder ligesom parterne en smule bedre sammen. Laura er en utroligt sød pige, som jeg er super glad for, at jeg har lært at kende! Hun har en utroligt speciel personlighed (sagt på en god måde) og så er hun bare super sød og åben! I skal dog alligevel ikke snydes for mine 5 førstehåndsindtryk af den smukke Laura!

Laura er afsindigt klodset. Det er virkelig sødt, haha! Enten rager hun noget ned fra en hylde i en butik, går ind i en på gaden eller spilder på sin trøje. Det giver i hvert fald anledning til et par billige grin!

Laura går virkelig hurtigt. Jeg går selv utroligt langsomt, da jeg hader, at forhaste mig. Jeg kan ikke fordrage når jeg ikke når, at se det hele. Jeg ved ikke om det bare er fordi, at Laura har længere ben end mig?

Laura ved alt – eller det har jeg i hvert fald en teori om. Ærligt, om det er København, CFW, blog, domæne eller lignende – bare spørg, Laura knows it all!

Laura er super hurtig til, at slå over i engelsk, hvis der er en som snakker engelsk til hende. No problemo! Derudover er hun utroligt udadvendt, interesseret og snakker med alle som om hun havde kendt dem i 5 år.

Laura har altid en masse gode ideer – ikke altid lige nyttige, men nogle af dem er virkelig suveræne!

Det har i hvert fald været super sjovt, at lære Laura og kende. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det ikke bliver sidste gang jeg ser hende! Vi skrives – og jeg vil snart blive meget mere aktiv her på bloggen! Kys for nu

WRITTEN BY AHMFASHION.DK

Tags