hair123

 

Som I kan se, så er der sket noget af en ændring på hår-fronten. Det er blevet kortere – en del kortere – og jeg er vild med det! Selvom mit lange hår var fantastisk, så var det også mega tykt og tungt. Jeg var mildest talt ved at klippe det af flere gange om dagen, haha! Så det blev en smule kortere, og lidt efter en smule mere kort og ja – i fredags fik jeg klippet det igen. Jeg bliver klippet af min mutter, så der er heldigvis ingen dyr frisørregning at tage sig af. Jeg glæder mig til at style min nye frisure, for jeg mener selv at hår gør en del ved det outfit, man bærer.

Jeg har gået og kigget lidt på lange pager forinden, for ligesom at se på hvor langt det skulle være, og hvordan jeg egentlig ville have det. Jeg regner med at jeg smider et mood board op til jer en af de kommende dage – måske bliver I også fristede?

Hvad synes I om min frisure? Er det “korte” hår go, eller no-go?