Da jeg var i København i vinterferien sammen med los familios, kom jeg lidt til at købe en Iphone 6 – jeg var træt af mine gamle og ja, den fristede! Sådan en dyr lille sag skal man altså passe godt på, derfor har jeg fået både panserglas og cover til, for jeg ved at jeg er klodset! Better safe than sorry, right?

Jeg valgte et lækkert lædercover fra Det Lille Læderi i naturlæder (det hedder “farven”). Naturlæderet skifter farve, eller rettere nuance, over tid og alt efter hvor meget det bliver brugt. Jeg håber at det ender med at blive en mørk cognac farve, så det matcher med min pung. Kan I se at der lige er plads til diverse kort i siden? Simpelthen så smart, når jeg alligevel kun bruger 2 af dem.

Jeg fik en lille bøtte med læderfedt med, så jeg kan passe godt på coveret, samtidig med at det passer godt på min mobilos – genialt. Og så matcher læder jo generelt bare til alt, det passer mig ret godt når jeg skal vælge outfit om morgenen.

detlillelæderi