Kære Lauras læsere. Mit navn er Charmaine og jeg driver bloggen www.clago.dk

charmaine 3

Min blog har jeg haft i 2 måneder og den handler primært om mode, livsstil og fitness. I dette indlæg vil jeg fortælle jer om en dag med mig. Om hvordan det ville være for jer og for mig.

Når du nu intet kendskab har til mig, så skal du forberede dig på at jeg er en meget åben person, og jeg vil snakke med dig som om vi altid har kendt hinanden. Jeg ved godt, at når man skal møde nye mennesker får man et sus i maven og der flyver tusind tanker igennem ens hoved om hvad man skal snakke om, hvordan man skal opføre sig og listen bliver ved. Men det skal du ikke frygte for en dag sammen med mig.

charmaine 2

Jeg er en meget glad og smilende og sjov pige som altid er klar på noget sjovt. Jeg kan super godt lide at gå ture både i byen, steder med smukke omgivelser, faktisk alle steder, og så elsker jeg at gå på cafeer. Jeg bruger rigtig mange penge på mad og at rejse. Jeg lever ofte ”the train life” da jeg i mine fridage faktisk gør alt for at undgå Herning, hvor jeg bor.

Jeg går rigtig meget op i min livsstil. Jeg kan godt lide at når jeg foretager noget skal det være fint. Ikke at jeg vil lyde overfladisk, men jeg er en person som går meget i hvad jeg går i, hvad jeg spiser og hvordan jeg klæder mig, men jeg har ingen krav til dem jeg omgås med.

charmaine glasses

 

Hvis I har andre spørgsmål er i velkomne til at kontakte mig på clbc@chawila.dk

 

(Efterlad en kommentar om hvad i synes om, at der i ny og næ kommer gæstebloggere på bloggen. OG – glem ikke at smutte forbi Charmaines blog: Clago.dk – Nu tager jeg, Laura, snart afsted til skolen igen)