buyoldSTONEMUSE

 

Jeg har kigget i Michelle / STONEMUSE ‘s gemmere på hendes tictail, og her kan du se mine favoritter – måske får du lyst til at købe lidt af guldet?

Burgundy bag – Den lækreste taske fra Primark, som passer perfekt til de fleste minimalistiske looks. Et par skinny jeans, en simpel tee, en læderjakke og så tasken til. Sådan ville jeg gerne se ud! Et ekstra plus er at den ser ud til at kunne rumme ret meget.

Green bag – En crossbody bag, også fra Primark, i en flot mørkegrøn farve. Meget simpel, og kan styles til næsten alt. Tasken er nok et efterårsitem, men det betyder man ikke at man ikke kan bruge den i somme månederne.

Lala Berlin bag – Udformet som gymnastiktaskerne man rendte rundt med som lille, og så tilføjet en fedt print fra lala Berlin. Noget af en fed taske, som ikke er allemandseje endnu – lets keep it that way!

Muuba leather jacket – Jeg har allerede købt den her jakke flere gange mentalt – desværre er det ikke lige min størrelse.. Det passer til det meste, men jeg tænker lige umiddelbart at den kan være med at give et feminint look lidt kant, og omvendt dresse et sporty look op, og gøre det mere wearable.