tresemme

 

Om fredagen, d. 7. august og dermed den sidste dag af modeugen, listede jeg mig ind i byen og udforskede lidt forskellige ting. Jeg lagde et stop forbi Fashion Square, som egentlig er bare Nytorv til hverdag. Der var  fashion talks, som var nogle diskussioner og foredrag om modeverdenen, blogger tips osv. Det var også her jeg lånte et kamera i en time fra Olympus pop-up shoppen, og prøvede funktionerne af. Jeg må sige at det var et fedt kamera, lille og handy, meeen der er nu intet der slår en ordentligt spejlrefleks. Det er bare ikke den samme oplevelse, når man tager billeder. Og til sidst valgte jeg at stå i kø til TRESemmé’s Blow Out Bar, hvor man kunne få en gratis styling af de talentfulde hårstylister fra TRESemmé. Jeg missede mit aller sidste show fordi jeg var opsat på at få sat håret – hvor latterligt er det ikke? Nå ja, uanset hvor latterligt det var at vente 1,5 time, så synes jeg faktisk, at det var det værd. Det var så hyggeligt at snakke med stylisterne, og ikke mindst enormt dejligt at få nulret hår, haha!