Der skal på ingen måde lægges skjul på at jeg er mega afhængig af inspiration. Mit humør kan ændre sig med det samme hvis jeg bliver super inspireret, så meget at jeg i nogle tilfælde bliver så inspireret og ivrig at jeg ikke ved hvor jeg skal starte, og derfor ender med at blive halvvejs rastløs… nå ja, men det tager jeg gerne med!

I hvilken form inspirationen ankommer, er jeg ligeglad med! Postkort, citater, billeder, mode, musik, kunst, stil, mennesker. It just simply doesn’t matter. Inspiration er inspiration! Men – tilbage til emnet – én af de ting som virkelig kan inspirere mig er andres stil. Måden hvorpå de forskellige elementer sættes sammen af en bestemt person, er aldrig den samme som en anden ville gøre det. Selvom mange af de outfits jeg ser, ikke er noget jeg selv ville klæde mig i – jamen så er det stadig inspirerende at se andres fortolkning. Hvordan de bruger (eller ikke bruger) de forskellige trends.

I de seneste dage har jeg brugt tiden på at arbejde, købe julegaver, arbejde, bruge tid sammen med veninder – men vigtigst af alt, har jeg brugt tiden i sengen med min computer! Jeg har nemlig søgt og søgt, og fundet og fundet, og samlet og samlet mine absolut ynglings outfits i løbet af 2014! Outfittene er fra de forskellige blogs jeg læser – og ingen tvivl om at der er mange andre fabelagtige outfits, but i simply could not collect ’em all.. As much as i wanted to!

Så inden i går helt igang – smut lige ud og hent dig en lækker kop kaffe (eller anden lækker drikkelse/snack)! Ja, gå nu – lige nu! Er du tilbage nu? Yes – så lad os nyde så outfittene sammen!

None of these pictures are mine. Borrowed from their own site. 

ROCK PAPER DRESSES A.K.A. CATHRINE NISSEN

Jeg elsker Cathrines stil fordi den er fuld af farver, glimmer, tyl og ikke mindst lækre items! Sættet fra Ganni – lyseblåt med guld detaljer – er favoritten!

Rock2Rock1

FRAMBOISE FASHION A.K.A SARAH MIKAELA

Sarah bor i London, og det smitter af på hendes stil. Hun har den der “work-feel” over sine outfits, selvom hun ser casual ud. Uanset om hun bærer sort og hvidt eller farver, så er hendes stil beundringsværdig!

Fram1 Fram4 Fram3 Fram2

COUTUREKULTEN A.K.A. LAURA TØNDER

Laura er den sejeste til styling. Hun rammer spot-on hver gang, både stil- og stemningsmæssigt. Hun blander de 4 C’er: comfort, casual, classy og creativity! Den gule vintage Adidas kjole, på første billede, skabte stor omtale og opmærksomhed da hun bar den under modeugen. Jakken på billede nr. 2 er af eget design – iihh, hvor jeg håber hun starter eget brand på et tidspunkt!

Cout1Laurissss-2014.11.10-3-of-5Cout2

NEMESIS, BABE A.K.A. MARIE JENSEN

Marie fremhæver jeg ofte her på bloggen, og det er ikke ugen grund! Stilen er i top. Billederne er i top. Poseringerne er i top. Hun er i top. Det hele er toppen! Læg mærke til de lækre vintage Moschino crossword bukser, på billedet herunder. Som én af Maries venner en gang sagde til hende: “Din stil er som kunst.” Man glæder sig hver dag til at se et nyt kunstværk blive skabt af Marie, og hun skuffer aldrig! Det er sjovt, spøjst og mærkværdigt – og jeg elsker det!

dbS7tQkNeme2uxy1tUCNeme3outfit-october-nemesis-babe-colorful-mural-sequins-3 Neme4 Neme1

GARY PEBBER A.K.A. NICOLE WARNE

Nicole er den yndigste og mest elegante jeg har set! Hendes vinter outfit herunder, er blot en appetizer på hendes potientale! Hun har arbejdet med brands som Lancome, Louis Vuitton og Dolce & Gabbana. De mest fantstiske billedeserier er blevet skabt, og jeg beundrer gerne!

NF8C9599-950x1424 Gary1NF8C0185-950x633