AWHM1

 

Hvis i fulgte med på instagram (@stinusit) i fredags, så kan i også regne ud hvad jeg har lavet i dag, i går og i forgårs! Jeg har nemlig forgudet (og gør det stadig) Alexander Wang x H&M kollektionen! (som forresten er i butikkerne d. 7. nov)

I nat kl 2 (8.15 PM NYC tid) var der livestream fra WangXH&M showet i New York. Jeg er ikke helt så god til at være længe oppe, så jeg var desværre ikke vågen da showet gik igang. Øv! Men så er det heldigt at de (hele verdens mode-mennesker) deler ud af billeder og indtryk!

Hele kollektionen er meget sporty, og materialerne er blandt andet læder og neopren (and lots of it!). Fra mit synspunkt var det både noget dykker agtigt over kollektionen, men også noget “jeg går lige i fitness og træner” og noget ski-agtigt over det. Neopren bruges til dykkedragter (håber jeg virkelig at I vidste i forvejen) så derfor forbinder jeg det med dykning. Den location der er blevet brugt til deres showroom billeder er meget trænings-rums-agtige, og så bærer modellerne boksehandsker, derfor den sporty vibe. Til sidst kommer det med ski-temaet. Jeg forbinder kollektionen med ski-temaet da nogle af modellerne enten har skibriller i panden, eller store tykke jakker.

For at være komplet tosset med heeele kollektionen må man opfylde følgende krav:

– du må ikke kunne lide farver!

– du kan godt lide det boxy-look

– du kan godt lide at være lidt hårdt påklædt

– du skal kunne lide neopren

– du er vild med den sporty, dog krigeriske vibe

 

Om du bestod eller ej er nu ligemeget! Nyd billederne, og glæd til til d. 7. november hvor sagerne lander online og i udvalgte H&M butikker!

ALEXANDER WANG – du har gjort det igen!

AWHM5AWHM2AWHM4  AWHM6