modelsoftomr

Måske kender du dem allerede, men det gør skam heller ingenting. De hedder Lucky Blue Smith og Pyper America Smith, de er søskende, de er modeller og når ja, de er SÅ smukke begge to!

AMAZINGIGSIB

I dag skal vi se på en maaaasse inspiration, hvor disse to er i fokus. Hvorfor? Fordi jeg simpelthen ikke kan lade være. Deres looks er simpelthen så dragende af en eller anden grund, og så synes jeg bare at det er alt for fedt når de har jobs sammen. De er skøre sammen og man kan se at der er et bånd i mellem dem, og at de ikke bare spiller søskende.

Grunden til indlæggets overskrift er at jeg først opdagede dem på Instagram. Først Lucky og dernæst Pyper, og siden da har jeg været noget så betaget af dem. Til mit forsvar, det er ikke kun mig der er helt tosset med de to her, det er resten af modeverdenen også!

LUCKY BLUE SMITH

instaluckys instalucky

PYPER AMERICA SMITH

instasibpyp1instasibpyp

Faktisk er der en lille ekstra ting at fortælle! De har to søskende mere! Daisy og Starlie! Okay to ting… Hele søskendeflokken har et band sammen! Hallo, hvor cool bliver det lige? Vi er søskende, vi er smukke og hey, vi har et band sammen. What the f… Hvilket gener skulle man lige have, for at kunne være en del af det dér? Bandet hedder The Atomics og du kan finde dem på Facebook lige her, og på Instagram lige her.

Atomics-Lucky-BlueFra venstre: Daisy, Starlie, Pyper og Lucky