be calm.

 

TAK! Tak, fordi I var SÅ mange der deltog i den her konkurrence! Det ser ud til at I er lige så vilde med sneakers som jeg er – og det siger ikke så lidt! Men desværre er der kun én der kan vinde (og det kan desværre ikke være mig..).

Fun fact (eller not so fun, men det afgører i selv – min humor er lidt sort): Vinderens ønskede par sko, er faktisk det par sko, de fleste af jer drømte om.

STORT TILLYKKE! Julie – du har vundet et par sko fra Hooha, og så vidt jeg kan se så ønskede du dig Adidas Campus 80s. Et mega lækkert par sneaks, som jeg gerne selv ville have – men det er nu engang dig der har vundet!

Jeg skal nok lige skrive en mail til dig, men hvis du er hurtig (og sød) så sender du mig lige en e-mail til laura@stinusit.dk og skriver hvilken skostørrelse du bruger – det gør det lidt nemmere for mig. Så får vi styr på nogle sneaks til dig!