Det er søndag, det er d. 2 november, vi har lige fået løn, og så er der udsalg på Asos – hvor heldig har man lov at være!

Jeg har efterhånden erklæret Asos som min absolut ynglings webshop, og det har i nok også kunnet mærke, når jeg har lavet collager… loooots of asos stuff! Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg bare at de har samlet det fedeste tøj, de nyeste trends, bedste basis items osv. Der er masser af forskellige mærker, og billederne af modellerne med tøjet på er altid i orden (hvilket er en ting jeg altid kigger meget på).

SÅ – i dag kigger vi på mine udsalgsfavoritter (Pas på – de ender sikkert med at være dine favoritter også!)

Jeg har delt det op i nogle små kategorier, så det er lidt nemmere at springe de items over, der ikke lige er noget for dig. Som sagt er det hele udsalgs-items, og jeg kan godt love dig for at der er nogle pææænt labre priser (20-80 kr)Der er selvfølgelig også nogle enkelte dyre (vi taler 3-500 kr) men ellers ligger priserne omkring de 100-200 kr, hvilket jeg synes er en helt fair pris.

Nu vil jeg citere alle (generaliserer lige, hvis du ikke bemærkede det) amerikanske (eller engelsk-talende) DIY-bloggere og -vloggere : LETS GET STARTED!

 

TOPS AND JUMPERS

tops
jumpers

 

Vinteren nærmer sig, og det er tid til at vikle sig ind i behagelige klæder – comfy, cozy, casual – but cool!

Jeg er SÅ tæt på at nr 2 og nr 7 hjem – de er simpelthen for lækre!

JACKETS

jackets

 

Overgangsjakker er et must, men er super svære at finde. De skal være varme nok, dog ikke for varme.. altså bliver vi nogensinde tilfredse? Well.. hvis jeg nu var iført den hvide jakke, ja så var jeg altså tæt på!

DRESSES

dresses

 

Der er så mange forskellige arrangementer på den her årstid – én ting er gymnasiefesterne, og byture – en anden ting er alle julefrokoster, familie tam-tam, osv osv osv…. Jeg VED godt at der er forholdvist lang tid til jul meeeeen altså – det er godt at være på forkant!
Den første grå sag ville jeg bruge til noget familie arrangement med nylon’er indenunder. Den røde er liige til en julefrokost, eller hvis du vil dresse up juleaften. Nr 3 ville jeg bruge til gymnasiefesten (eller andre fester) og til sidst den smukke grå, med bar ryg – den ville jeg bruge til fest, bytur og eventuelle julefrokoster med vennerne eller klassen.

SHOES

shoes

 

Én af de ting der virkelig har sin storhedstid endnu engang, er plateau-skoene. De findes i alle varianter – med hæl, uden hæl, med cut-out detaljer, som støvle og som creepers (som den i midten). What ever you need, Asos has it!

Hvis jeg ikke havde været så høj havde jeg gået efter nr 1! Tror måske at jeg skal have investeret i nogle creepers. De tilføjer lidt lækkert til et hvert look, uden at være sneakers (som jeg ellers ALTID er iført)

SKIRTS

Untitled #121

 

Nederdelene er kommet tilbage i år – og helst i den knælange version. Jeg er selv ret hooked på nr 3, men nr. 4 er nok mere mig… eller hvad? Jeg er faktisk ikke så god til at gå med nederdele – jeg kan virkelig godt lide dem, men jeg kan ikke få dem blendet ind i min garderobe… måske skal det være mit mål i det nye år?

TROUSERS

pants

 

Til sidst er der bukserne, (trousers eller pants???) og for en gangs skyld er det ikke jeans der reklameres for, selvom det er den eneste slags bukser jeg har i skabet. Jeg er helt og aldeles vild med nr 5 – jeg er vild med tern lige for tiden – og stylingen af dem er også lige i skabet (tænker at de creepers jeg snakkede om længere oppe sagtens kunne passe ind her)

 

Så ja – gad vide om i ender med at være lige så fattige som mig om få dage….. GOD SØNDAGS-SHOPPING!