ferie

At rejse er at leve – det siger de kloge. og det gør jeg også! Når jeg har været i Italien og sidder ved stranden, fanger jeg mig selv i at sige (eller tænke) “det er jo bare livet” ret ofte!

Jeg har selv prøvet 2 forskellige slags ferier – strand- og byferier. Byferierne har ofte ligget i efterårsferien eller vinterferien, da det ikke er så uoverskueligt varmt at traske rundt i byen på den tid af året. Strandferier skal selvfølgelig holdes i det gode vejr – dvs. sommerferien, med mindre du tager til Australien så er det i vinteren.. men det er en anden historie!

Jeg var i grækenland da jeg var en 5-6 år, tror jeg – da lærte jeg at svømme! Da min bror og jeg blev lidt ældre tog vi hvert år bilen til italien. Altid samme campingplads – altså vi ville faktisk gerne prøve noget andet, men vi fandt aldrig noget der var lige så godt både hygiejnisk, underholdingsmæssigt og prismæssigt. Så camping Sabbiadoro var vores “one and only”.  efter godt 5 år det samme sted, besluttede vi os sidste år for at tage til Malta. Det var såååå varmt og sååå lækkert! Men i år søger vi igen ned til den velkendte campingplads – vi er ved at have ret godt styr på hvor de gode pladser er i forhold til placering af toiletter osv. Man har vel lov til at føle sig hjemme?

Nå meeeeen! Nu skal i høre! I har simpelthen muligheden for at vinde et rejsegavekort fra Nyhavn på hele 25.000 kr JA – du må godt være mundlam! Men hey – du skal liiige deltage først inden du kan vinde!

Det er helt simpelt – Klik HER, for at finde ud af hvad din rejsetype er. Testen er på 8 spørgsmål omkring nogle af Nyhavns destinationer!

Hvilken rejsetype er du?

 

I dag er der dømt Grøn koncert her i Kolding for alle pengene! Sommer, gode venner og koncerter – det bliver bare ikke bedre! (okay, jo – hvis nik og jay meldte afbud var jeg en glad pige :P ) Vi ses!

 

indeholder affiliate links