Back to school

Selvom jeg helst ikke vil indrømme det – ja så nærmer vi os skolestart. I år bliver helt nyt for mig – gymnasiet kalder! Selvom jeg var på efterskole sidste år, og ikke kendte et øje, ja så virker det alligevel stadig en smule skræmmende. Det skal jo nok gå, lige så snart jeg kommer igang.

MEN – for at lette nerverne, så er der kun én ting at gøre: shoppe! Både nyt tøj, men også skole-ting. Jeg har prøvet at samle de vigtigste ting at have med i tasken til jer. Blyant, lineal, viskelæder, blyantspidser og endnu flere blyanter – det siger lidt sig selv ikke? Og dertil følger et lille fikst penalhus. Jeg kan rigtig godt lide at have nye friske blyanter, kuglepenne, tusser osv. når jeg starter et nyt sted – så er det i det mindste ikke det man skal bekymre sig om. En anden ting der er rart at have med sig i tasken er en lille make-up pung, til de små ting. Læbepomade og håndcreme er mine favoritter. Notesbogen, hvor der står Thoughts, kan også fås med N for Notes, M for Memories og flere varianter. Jeg har tidspunkter på dagen hvor jeg får ideer og inspiration af det mindste. Især når jeg læser eller cykler. Andre gange er øverste etage fyldt med tanker og følelser, som gør at jeg ikke kan tænke på andet. Hvis jeg for skrevet tingene ned, eller får snakket med andre om det, så kan jeg pludselig slappe af igen. Er der andre der har det sådan? En livsnødvendig ting er vandflasken! Jeg får tit ikke drukket nok, hvilket ender ud i at jeg ikke har noget energi og er i dårligt humør, så det er for mig en dejlig ting at have med. De (de højere “magter”) anbefaler jo også 1,5 til 2 liter vand om dagen.

Sidst men overhovedet ikke mindst: Skoletasken! Den skal helst være rummelig, komfortabel og helst også ret fancy. Og den ternede version jeg har fundet – ja den er da ret fancy, hvis jeg selv skal sige det!

Er i ved at være parate til at starte i skole?