balmainxhm

Har I mon set at H&M har indgået samarbejde med Balmain som gæstedesigner? Well, if you haven’t – shame on you! Hele modeverdenen er vilde med den nye kollektion og det ret vilde samarbejde, og det er jeg også!

Kan i huske Normcore trenden? Det med at man skulle blende ind i mængden og ligne alle andre, men så alligevel blive bemærket? En ret underlig trend, som var ret svær at “følge” 100 %.

Jeg har gode nyheder, for i år er normcore blevet erstattet af GLAMCORE. Det er helt enkelt det modsatte! Der skal gang i farverne, masser af glimmer, sten og skinnende overflader og så handler det om at skille sig ud på en classy og sexet måde. Rocke farverne med stil og se poleret ud, det er dét hele handler om!

Der er simpelthen så mange billeder at vise, at jeg tænker at jeg deler det ud på flere indlæg – det håber jeg I er med på. En slags H&M week? Njarh måske ikke, men alligevel dog, haha. I dag er det runway billederne i får fra mig, og husk så at tjekke ind på bloggen i ny og næ – måske jeg har postet noget for lige præcis din skyld?

Forresten! Kollektionen kommer i udvalgte butikker og ellers er den til at finde online – begge steder fra d. 5. november!