beauty wish anno 2015

Glædelig torsdag og glædelig 3. december!

Hvis du mangler ønsker til din ønskeliste, så er en sikker vinder et beauty sæt. De fleste gange koster sættene lidt mindre end hvad produkterne ellers ville have kostet, så det plejer at være en ret god deal.

Dog må jeg indrømme at jeg ofte ender med blot at købe et eller to produkter, så jeg selv kan vælge hvad modtageren skal have. Jeg har st sted jeg plejer at kigge – helt sikkert også en af jeres favoritter – nemlig The Body Shop (og hvis jeg er i udlandet: Lush). Herunder har jeg samlet lidt forskellige sager, som jeg ikke ville klage over at få i julegave. Specielt The Body Shop’s “Body Mist” er en genial sag! Du får en duft som, godt nok ikke holder hele dagen, men som er mild i duften og som ikke koster en bondegaard (det tror jeg alle sætter pris på).

SHOP THE PRODUCTS BELOW

favorites from the body shop