bent1

bent2

Jeg har været så utrolig heldig at modtage en plakat fra Bentzenberg.dk. Det er en online shop, der sælger grafiske plakater. Jeg er helt vild med ideen om at hænge simple, dog super flotte plakater op. Det giver en moderne stemning i huset, og så synes jeg, at det er en super god måde at dekorere, uden det bliver alt for proppet og ser for rodet ud. Jeg valgte udgaven THE CRANE (find den her) som jeg synes er ret så fed. Den skal SÅ meget med mig når jeg engang flytter hjemmefra! Jeg valgte THE CRANE fordi lige den figur betyder noget for mig. Min kusine og jeg havde på et tidspunkt en obsession med origami, og én af de ting hun lærte mig at folde var tranen – The Crane – så det er for mig en lille reminder om hende, og det er jo altid dejligt!

Bentzenberg er stiftet af to dejlige mennesker, Rebecca og Kris, med evner inden for kreativitet og marketing. En grafisk designer og en salgskonsulent – det kan jo kun blive godt! For dem er Bentzenberg en mulighed for at give de danske hjem et moderne twist i form af grafiske elementer med masser af hjertevarme og sjove kontraster. Helt kort samler Bentzenberg de seneste trends og lader dem komme til udtryk igennem deres plakater.

Jeg har samlet nogle af plakaterne fra Bentzenberg, så i kan se hvor meget de egentlig kan! Jeg er selv helt vild med ORIGAMI serien – hvilket jo også er der min plakat er fra. Ud over dem er jeg også helt tosset med KORK serien – jeg mener, hvornår har kork sidst set så godt ud!?

Nu er det din tur til at savle over alle lækkerierne! Hvis du er en klog lille (eller måske lidt større) læser, jamen så liker du da lige Bentzenberg’s Facebook side, for de afholder nemlig tit konkurrencer hvor præmien er (meget overraskende) en af de lækre plakater!

Home is where the Art is
KLIK PÅ “MINI PLAKATERNE” FOR AT KOMME TIL PRODUKTET
Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Bentzenberg.dk
Alle meninger er selvølgelig min ærlige mening.