Google-Image-Result-for-http___sanjuanisland.com_wp-content_uploads_2011_07_and-the-winner-is.jpg

HEY HEY HEY! Så er bloggen oppe at køre igen! Sikke en lettelse, puha! Heldigvis kunne min far lige fikse det, og så var den flue klasket. (Hvis nogen af jer ikke lige forstår hvad jeg snakker om så kan jeg forklare at et af mine plugins crashede, og derfor kunne man ikke komme ind på bloggen)
Lad os gå til det vi har ventet på; VINDEREN AF ‘TO GO’ AF JULIE TORPEGAARD!

Og ved hjælp af Random.org er vinder fundet – TILLYKKE TIL SIGNE JENSEN, som skrev dette:

Uhhh den er da for lækker!!! Eftersom jeg næsten lige har fået nyt værelse, trænger det voldsomt til noget illustrativt på mine vægge, og den her ville være perfekt!! Den skal selvfølgelig hænge over min seng, så den nu helt bare hvide væg kan blive frisket op, og den bliver noget af det første folk vil ligge mærke til.

Så selvfølgelig skal du da have et smukt print af ‘TO GO’ tilsendt – ingen tvivl om det! Så – SIGNE – jeg sender dig lige en mail, og så kan vi lige få styr på det hele ;)