Når jeg åbner min kære computer, er der altid en række blogs, jeg tjekker, inden jeg går igang med alt muligt andet. Den række blogs får i her:

 

dagens190614_5_zps94623fb4

1. ROCK PAPER DRESSES

Cathrine har den lækreste blog, der er fyldt op med farver, lækkert tøj, godt humør og vise ord, så som: Dronningen går også på toilettet. (så kan i tænke lidt over den)

DSC_04991

2. STONE MUSE

Michelle deler ud af inspiration, oufits og mode- og indretningstips, og jeg nyder godt af det! Det vil i sikkert også gøre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

3. JOHANNE KOHLMETZ

Johanne er netop blevet student, hun har styr på hvordan man kommunikerer blandt andet igennem hendes vlogs og det tv hun har lavet. Johanne er fuld af kreativitet og det deler hun gerne ud af blandt andet igennem DIY’s.

1

4. BLOG BY SANDRA

Sandra og hendes blog er vild med mode, skønhed og byture. Sandra har masser af personlighed som vi også får mærket på bloggen!

 

skovmandsskjorte1

5. PASSIONS FOR FASHION

Christina har en kæmpe passion for mode, og den får man hurtigt at mærke i form af de mange outfit-posts. Christina har den fedeste stil og hun er ved at være én af de erfarne og meget dygtige modebloggere!

s1

6. VILDE KANINER

Marie Jedig er ligesom Christina, en erfaren dame! Hun har styr på sit shit, hun ved hvem hun er og hvad hun står for. Hun startede ud som bloggeren der kun klædte sig i sort. Nu, efter nogle år, har hun tilladt andre farver i garderoben, og det gør hende blot endnu sejere

IMG_6641copy-001_zps8e576b8e

 

7. AMALIE WESSEL

Amalie er en pige der har styr på stilen. Hun er vild med basisitems som hun krydrer med lækre detaljer, så som hendes lækre palm roshe runs fra Nike (på overstående billede). Amalie blander high street og high end på en lækker måde!

 

Jeg håber at i muligvis fik lidt inspiration til bloggere, og hvis i kendte dem i forevejen – ja, så har du endnu større grund til at tjekke dem ud og smide en kommentar! Både hos dem, men også her hos mig – hvem kender du og hvem kender du ikke?