Jeg har tidligere introduceret jer for Catharina i SPOT ON MODEL, og nu tillader jeg mig lige at vise flere billeder af hende og hendes skønne manke. Jeg siger det igen: Hun er født med talent foran kameraet!

Den farverige billedeserie er skudt af fotografen Poul Majgaard, som har øje for detaljerne og samtidig kan få serien til at hænge sammen! Der er ingen tvivl om at han gør det fantastisk!

Catharina er klædt i sporty design af designstuderende Elise Marsella, som studerer på Margretheskolen. Hendes mærke hedder By Elisa Marsella, og allerede nu, med den her smagsprøve på hendes design og vision, er jeg ret sikker på at hun er “one to watch” – sporty, enkelt dog detaljeret, feminint og maskulint i dejligt samarbejde. Jeg er fan!

Make-up og hår stod Stine Malmros for, og den feeling har hun ramt spot on!

catsport11 catsport10 catsport9 catsport8 catsport7 catsport6 catsport5 catsport4 catsport3 catsport2 catsport1