Designceller-fængslet-575100123_wide

I dag har jeg været i Horsens med familien og nogle af vores venner. I Horsens finder man “Fængslet”, som er noget deprimerende og koldt, skulle jeg hilse og sige – dog er det også fyldt med et par sjove historier og underlige facts..

Det der var mest interessant var nu faktisk deres julemarked fyldt med iværksættere. Kunstnere, designere, ingeniører og jeg ved ikke hvad! SÅ inspirerende!

Jeg snakkede med Solveig, som har været selvstændig i 3 år – hun er edderbankende talentfuld!

Skærmbillede 2014-11-22 kl. 19.32.26

 

Lidt senere snakkede jeg med design-duo’en Roon & Rahn – bestående af Nick Van Roon og René Hansen. De startede Roon & Rahn op i april 2014, så vi taler altså helt nye og blomstrende.

Tidligere i år vandt de ILVA’s design award med deres sofabord RANK, som senere har udviklet sig til en hel serie af borde og bænke. De blev nomineret til Danish Entrepreneurship Award 2014 med idéen MOODBOARDS, hvilket er et slags samle-sæt til knagerækker. Hvis du klikker HER, så bliver det måske lidt nemmere at forstå – ellers, så kan du jo tage til Horsens i morgen!

De har styr på kvalitet og design, og stoler på dem selv. Hvis de ikke føler sig til rette i et nyt produkt eller et tilbud, så takker de nej tak, for det er vigtigt for dem at være tro mod dem selv og brandet. Gør jeg selv en tjeneste og tjek dem ud!

Så ja – er der nogen der er overraskede over at jeg bare venter på at flytte hjemmefra og tjene masser af gysser og købe mig fattig i deres produkter? Jeg er i hvert fald ikke – jeg har jo et ret blødt spot for lækkert og stilfult design!

moodboard_10 moodboard_11

rank2_2