barbara i gongini

HVEM: BARBARA I GONGINI

KENDETEGN: Bæredygtigt producering, androgyne looks og de sorte designs, der ofte bærer på et politisk budskab.

INSPIRATION: Mørke hav, kysterne i norden, abstrakte figurer og former og vilde landskaber.

GENNEMGÅENDE TRENDS I KOLLEKTIONEN: Sort som altid, forvasket gråt denim, uperfekt strik og frynser, androgyne kjoler, store statement halskæder, ripped ends og fængselsstriber.

Jeg er personligt ret tosset med Barbaras sorte og dystre univers, selvom det ikke er noget jeg ville klæde mig. Det skulle da lige være en af hendes utroligt fede læderjakker. Showet var ét af dem jeg selv var inde og se, det var utroligt svært at få fat i nogle ordentlige billeder, da lyset var koldt og lidt underligt for mit kamera. Så billederne herunder, med mine ynglings styles, er en god blanding af mine egne billeder og pressefotos.

Jeg var så heldig, at da jeg en time senere kom tilbage til rådhuspladsen, hvor showet blev afholdt, for at være der til Henrik Vibskovs show, SÅ kom Barbara ud! Hun stoppede tilfældigvis op 1 meter fra mig, og så blev jeg da nødt til at spørge om et billede! Derudover fik jeg også lige komplimenteret hende for kollektionen. Hun var simpelthen så sød, og havde tålmodighed med mig, da jeg lige skulle have taget 6 forskellige billeder fra 6 forskellige vinkler osv osv. Skøn kvinde! Uden tvivl!

IMG_50081IMG_50303 2IMG_5047