ganniiii

HVEM: Ganni

KENDETEGN: Laidback feminint univers, parisisk blandet med skandinaviens minimalisme, moderne og cool.

INSPIRATION: Optimisme, ungdommens energi, afslappet stil fra vesten og Baz (læs mere om ham her).

GENNEMGÅENDE TRENDS I KOLLEKTIONEN: Gul, beige, blomsterprint, læder, striber, løse silhuetter, maxi og midi længder og ikke mindst 70’er vibes.

Et af de shows jeg ikke selv så var Ganni, hvilket jeg var ret ærgerlig over, for jeg vidste at de kunne finde på noget helt vildt lækkert. Og det gjorde de da også! Set-uppet, catwalken, modellerne og tøjet. Jeg er en sucker for gul, always have been, always will be, også selvom jeg måske ikke har så meget gult i min garderobe. Det ser simpelthen bare så sommerligt og lækkert ud. Man bliver glad af at kigge på gul – den her gule, ikke den karrygule efterårs farve, men den sommerlige og friske gule.

Ganni har altid gang i noget nyt og spændende, som stadig bevarer deres ånd. Det er en af grundene til at jeg er så vild med brandet, ud over at jeg selvfølgelig er så pokkers vild med deres designs. Sæson efter sæson formår de at holde min interesse, og dét er godt klaret!

 

ganni 1 ganni2 ganni4 ganni5 ganni6 ganni7