Dear Santa

Halløj Halløj – hermed får I nu min ønskeliste til den kære julemand! (jeg kom lige til at skrive juleand… det bliver han nok ikke blevet helt glad for..)

Jeg ELSKER (!!!) sneakers – det ved i højstsandsynligt hvis i følger med på bloggen – og det kan derfor ikke være den store overraskelse at listen også byder på mindst én af slagsen! Nr. 1 er denne labre sag fra Nike – en variant af Tiempo fodboldstøvlen, meen ja – jeg skal ikke noget nær en fodbold, før jeg taber…. Og så er det jo godt at den her model blev lavet, så jeg også kan være med!

Jeg går jo meget i sort, hvidt, gråt og navy, og for at jeg ikke bliver helt dyster og kedelig, så elsker jeg at shine med mine sko! De skal helst være lave omring anklen (skaftet? don’t know, don’t care) og så skal der smides omkring mig med print, farver og underlige udformninger!
Og så kan jeg da lige tippe om at man kan finde ekstremt mange lækre sneaks på Unisport.dk!

Nr. 7 er jeg også helt vild med, dog er den udsolgt overalt…. lort… og… lagkage…. Hallå! Der er cut-out så man kan se foden!! Men ja – det bliver vidst bare ved med at være et ønske..

Nr. 5 er mit største ønske for i år! Jeg har i forvejen den famøse 50 mm blogger-linse, som den bliver kaldt, men det her objektiv er seriøst en drøm! Jeg læste om den på Nemesis, babe HER, da hun gennemgik sit kamera-gejl. Linsen kan connectes til din mobil og du kan så se “live” på din mobilskærm, hvad man ser gennem objektivet. Den kaldes også en mobil-linse. Genialt, hvis man som jeg tager outfit billederne selv, som jeg gør! Linsen kan også “sættes fast” på mobilen og så Voila – har du et mini kamera med dig overalt! Perfekt til instagram ;) Læs mere om egenskaberne HER og køb det billigt hos elgiganten HER.

Nr. 11 er en duft jeg har sukket over det sidste halve år, efter jeg fik en duftprøve fra matas. Så den er også på listen – forfærdelig dyr men…. kom nu julemaaaand! Da jeg var i Horsens forleden, var jeg også en tur i The Body Shop og forelskede mig i deres body mist med duften ‘Shea’! Den er en del billigere end Hugo Boss eu de parfume – versionen, høhø.

Jeg har i et stykke tid overvejet at købe en hvid eyeliner, til at lægge under øjet – ligesom Marie fra Nemesis, babe gør, for det giver sådan en god effekt – og nu har jeg fundet nogle billige men gode varianter! En fra GOSH til 59 kr og en fra MaxFactor til 40 kr på tilbud lige nu!

Raunsborg produktet er en facescrub (nr. 6) og nr. 8 der er fra Lush er en barbercreme, som skulle være enormt lækkert. Og også funktionel! Der var en der skrev at hendes bløde ben kunne konkurrere med cykelryttere – SÅ må den altså være god! Siger det bare!!

Jane Kønigs smykker har jeg også savlet over længe, især Rabbit Foot, som er et designsamarbejde med Marie Jedig fra Vildekaniner.dk. Taskerne ville jeg overhovedet ikke klage over at have i mit skab!

Sengetøjet er stilrent og enkelt, og lige noget jeg ville nyde at sove i! Bogen oppe i hjørnet er en jeg først lige har set, men som jeg virkelig godt kunne tænke mig at læse! Jeg fandt den på Urbanoutfitters.com til ca 150 kr – der er virkelig mange sjove bøger, skulle jeg lige sige!

Jeg håber at mine ønsker kunne sætte lidt gang i jeres tanker – og fortæl mig så: Hvad ønsker du dig?

FIND TINGENE FRA COLLAGEN HER: