Yes yes yes – jeg er faktisk begyndt at være mere og mere aktiv på Instagram igen. Grunden til at jeg “stoppede” var egentlig at jeg mistede min iphone på skiferie med efterskolen, så den mobil jeg fik, havde det værste kamera nogensinde, og så kunne den ikke trække instagram… Men ja – det var en mobil, så jeg var godt tilfreds! Men hey – nu er jeg aktiv igen, så her er lige et lille indblik i hvad jeg har lavet det seneste stykke tid:
INSTAlately

Drukket masser af kaffe og lavet lektier…

Været til fest med efterskolen…

Fejret en god præsentation af samfundsøkonomisk-område-opgave med en tur på café…

Modtaget det nye Costume…

Repostet en masse inspirerende billeder, bla. det dejlige billede af Mads Nørgaard…

været iført min faux-fur jakke, og mit monki tørklæde…

Været til rave på gymnasiet…

Hørt masser af lækker musik…

Har nydt den skønne solopgang, og samtidig været skræmt over at det allerede er mørkt om morgenen…