873_4

 

I kælderen herhjemme står 2 lyseblå pindestole, på mit værelse står de andre 2, dog ikke helt så smarte og i samme design som disse fra Farstrup Comfort Center. De er slidte og malingen skaller lidt af hist og her – MEN – med en hurtigt opfrisker og en frisk ny farve, så er de klar til en plads omkring et lækkert spisebord!

Jeg synes at en farvet stol giver noget ekstra og bryder det ellers så minimalistiske i vores nordiske hjem. Mens det skaber ro at have alle stolene i samme farve, kan det også være fedt at mikse farverne! Hvis det ikke lige din kop te, så er hynderne en god mulighed for forandring!

Min egen favorit er den mørkelilla version. Jeg kan lige se mig sidde på den i mit lille work-corner som på det nederste billede! Det er virkelig noget af det jeg drømmer om at have i min lejlighed, når jeg engang flytter hjemmefra; lækre møbler og fed indretning! Pindestole? Ja tak! Fra Farstrup Comfort Center? Yes please!

 

Skrevet i samarbejde med Farstrup Comfort Center

873_1

873_5

873_3