Victoria-Secrets-13-Vogue-10NOv15-Kevin-Tachman_b_646x430 VS_nov15_270_646x430

Så er det blevet tid! Victoria’s Secret tid! Jeg ved du ikke kan lade være med at smugkigge og sukke over modellernes fantastiske udseende – så hvorfor ikke gøre det lidt nemmere for dig? Jeg har fundet en masse forskellige videoer frem til dig, som er optaget under forberedelserne af showet og under tilblivelsen af de vilde kostumer.

Desværre kan man ikke se showet hvis man bor i DK, meeen hvis du har Chrome som browser og derefter installerer “hola” plug-in’et, så kan du “snyde” din browser til at tro at du er i USA. Det er også sådan jeg ser film på det amerikanske netflix.

Find Videoen til det fulde show HER.

Klik dig igennem billederne under hvert tema – pilene dukker op nå du fører musen over billedet.

TEMAERNE

 BOHO PSYCHEDELIC

First up var BOHO PSYCHEDELIC. Masser af farver, frynser og boheme. Lige som i Hippie-tiden i 70’erne!

PORTRAIT OF AN ANGEL

Næste tema var PORTRAIT OF AN ANGEL, mens The Weeknd sørgede for musikken. Pasteller, bløde toner og masser af engle-drømme.

EXOTIC BUTTERFLIES

Catwalken blev indtaget af de smukkeste sommerfugle, mens Ellie Goulding sang til. Elegante, vilde og simple kostumer.

PINK USA

Så blev det tid til “pink” kollektionen, som ofte er lidt mere fantasifuld, fri og playful. I år var temaet USA med alt fra astronauter til surfer chicks og Selena Gomez som sanger.

ICE ANGELS

Så blev det tid til sne og vinter med Ellie Goulding. Sexet, sødt og yderst delikat!

FIREWORKS

Det her var virkelig fedt! Altså helt ærligt – vinger som fyrværkeri – det er jo genialt! Og så var det her at Fantasy Bra’en blev båret af Lily Alridge. Der var både vinger der snurrede rundt som fyrværkeri og så var de første vinger LED-lys på catwalken. VIRKELIG COOL VS!