Fall wants

I dag har jeg fundet nogle lækre items som alle er perfekte her til overgangsperioden mod efteråret. Udgangspunktet er frakkerne, som faldt over tidligere i dag. De er fra Just Female, og i kan se hele udvalget af lækre frakker lige HER.

Forresten så har sidevisningerne i dag buldret op ad med høj hast – og det har jeg søde Cathrine at takke for! jeg håber der kommer nye læsere til – hvis i allerede er her, så kan i jo passende like bloggens facebook side.
Ved at like Stinus it på facebook, gør du det hele meget nemmere for dig selv – du behøver ikke stresse rundt til de forskellig blogs du følger, men kan blot klikke dig igennem facebook og se om der er noget nyt og spændende. Jeg synes personligt at det er svært at huske de nye blogs jeg støder på, så der hjælper facebook mig en del – måske virker det også sådan på jer?

Jeg håber i har haft en god dag? Husk at få slappet af – tag en morfar hvis du trænger, det trækker humøret op og giver mere overskud her i “opstartsfasen” af hverdagene. Det har jeg selv benyttet mig af i dag.

 

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT KOMME TIL PRODUKTET