1raw and simple

Dress/top: ASOS – Shoes: ADIDAS CAMPUS 80’s – Shorts: PIECES – Jacket: MODSTRÖM

Goddag og godaften, og glædelig mandag! Min mandag har været stille og rolig, da jeg først starter i skole i morgen. Hvad med jer? Hvornår starter I? Måske har nogle af jer sabbatår og andre arbejde at stå op til. Personligt glæder jeg mig til at starte igen, og så alligevel ikke. Men sådan har de fleste det nok! Det er rart nok at komme i gang igen, men det med at stå tidligt op og have afleveringer at se til – ja det glæder jeg mig altså ikke heeelt så meget til. Jeg får dog lidt nye fag at se frem til! Design, mit valgfag, er det ultimative og jeg glæder mig SÅ meget til at lære mere om teknikker og metoder, og bare det at nørde med design!

Billederne her tog Linnea på vores første modeuge-dag i mellem shows og frokost, som vi forresten fik på Café Norden – skide lækkert! Skoene er nye, dem købte jeg i Barcelona, fordi jeg ik’ ku’ lade vær’! Det er da en nogenlunde undskyldning, right? Uanset hvad så kom de med mig hjem! Det er forresten på tilbud as we speak! Overdelen, en top eller kjole du bestemmer, er købt på Asos, som jeg snakkede om her. Den var godt krøllet da jeg tog den på om morgenen, og den blev endnu mere krøllet som timerne gik. Den var en smule upraktisk, når jeg skulle cykle eller blot sidde ned på gulvet når jeg tog billeder til showene. Men smart følte jeg mig – og det er nu engang det bedste og vigtigste! Vi svedte som bare pokker i varmen, så det var et sjældent syn at jeg faktisk havde jakken på. Knolden blev også kun sat fordi håret blev fedtet af mit sved – lækre detaljer, yes yes – men jeg synes egentlig at den tilføjede lidt ekstra til looket.

85 mix 6 410 mix32 711 mix9Pictures by: Linnea Ahm Petersen, Ahmfashion.blogspot.dk