Der er to typer festivals besøgere: Dem der er ligeglade med hvad de har på og hvor de har det på OG dem der lader som om de er ligeglade, men faktisk har brugt en smule tid på at se godt ud.

Hvis jeg skulle afsted, så endte jeg nok som sidstnævnte. Det tror jeg egentlig at de fleste piger gør, vi stresser jo hver morgen vi skal noget – så hvorfor ikke på festival?

Men alligevel ser man ekstremt mange der ikke heeeelt har styr på “festival-koden”. I Danmark er den også anderledes end i USA eller når der bliver holdt filmfestival i Cannes. De går ofte mere all in, og det handler (dybt seriøst) om at blive spottet i mængden og havne online som streetstyle. Så I kan nok fornemme at der skal lidt overvejelse til.

Hvad gør vi så i Danmark? Vi gør som vi gør med alt andet: Vi tager det bedste fra Cannes, det bedste fra USA, det bedste fra tendenserne i moden og ikke mindst det bedste af hverdagsstilen. For vi vil jo ikke se ud som om vi har dullet os op – det skal se loose og casual ud, men være nøje tilrettelagt. Der er også andre ting vi gør.. Vi tager chancer!

Have that in mind when you’re searching for your own festival inspo!

Festival Festival 2