followmetocph

 

Så de damer, og eventuelle herrer – NU er det officielt modeuge! Jeg er kommet frem, min taske er kommet frem – med både computer og kamera i, wuhu!! – og jeg kunne ikke være mere klar! Okay måske kunne jeg være lidt mere klar.. Jeg glemte nogle få ting da jeg tog hjemmefra, specielt en powerbank, men jeg håber at min mobilos kan holde på strømmen!

I dag er det onsdag, dagen med flest shows for Linnea og mit vedkommende! DET SKAL FEJRES! Eller i hvert fald synes jeg at I skal inviteres med! Så få lige added mig på de skøønne sociale medier, så I kan blive opdateret all day long!

Jeg er SÅ vildt kolo enormt glad for alle de shows vi skal til! Hallå for faen! Jeg har fået invitation til Henrik Vibskov! Jeg er så vild med hans kreative univers, der ingen grænser har! Jeg kan ikke vente med at se hvilke sager han har i ærmet denne gang! Hvad vil i gerne se billeder fra?

Programmet for i morgen ser således ud:

Kl. 10 – show – Margretheskolen – Rådhuset

Kl. 15 – show – Stafetten/The baton (DSKD og KADK) – foran designmuseumet (der er åbent for alle, kom gerne!)

Kl. 16 – show – Lala Berlin – Rådhuset

Kl. 17 – showroom – EMA ét MALINA – privat event

Kl. 19 – show – Barbara í Gongini – Rådhuset

Kl. 20 – show – Han Kjøbenhavn – Thorvald Bindesbøl Plads

Kl. 21 – show – Henrik Vibskov – Rådhuset

Tags