041

Én af de julegaver jeg har teaset lidt om hist og her er den her mobillinse fra Sony. Den kan sættes fast på mobilen (både iphone og andre smartphones) og bruges som et kompakt kamera, eller stilles på bordet mens du selv står foran linsen. Det smarte er at man connecter linsen og mobilen, sådan at du kan se hvad man ser igennem linsen på din mobil.

Det har været ekstremt lækkert, både for min instagram og for bloggen i sig selv, da billederne bliver en del bedre end med det normale mobilkamera. Billedekvalitet er vigtigt for mig, og derfor er jeg blevet helt vildt glad for den her! Et ekstra plus er at det går så hurtigt at tage billeder, og så kan jeg lige overføre dem til dropbox, og så kan jeg se dem på computeren – skide fedt! Jeg liker!

 

Helt sikkert min ynglings julegave!

201