Fordele:

Det er jo billigere!

Mindre opvask (det kan vi jo godt lide)

Du bestemmer selv hvad menuen står på og hvornår du skal spise. Er du først sulten kl. 22? Fiiint, det klarer du jo bare.

Du kan spise din højt elskede frysepizza direkte fra skærebrættet, dermed ingen tallerken –> mindre opvask –> WIN!

Ulemper:

Hvis du ikke er så god til at holde igen med desserten.. ja så ender det med en tom pung… og et par ekstra lag på sidebenene.

Der er ingen der liiiige tager opvasken for dig… den står bare og hober sig op, indtil den ligner Mount Everest, med en masse turister (læs: fluer) flyvende omkring sig. Øv..

Du ender med at spise rester 5 dage i streg, fordi du kom til at lave en alt for stor portion. Igen blev det dyrt..

Sød chilisauce og ketchup bliver din aller største udgift, da det redder ethvert mislykket måltid mad. (så det er vel også en god ting? at man ikke smider maden ud fordi den smager dårligt?)

 

Ja.. Du har helt ret.. Meget random indlæg på sådan en søndag aften, men ikke desto mindre var det noget af det der poppede frem i hovedet da jeg sad og spiste min frysepizza alene igår. Livet er nu engang dejligt – fyldt med frysepizzaer og underlige anekdoter.

God aften – jeg håber ikke jeg har ødelagt din aften med mine underlige tanker, hvis det er tilfældet undskylder jeg!