JEG DELTAGER I L’ORÈAL PARIS TRENDSETTER KONKURRENCE – STEM PÅ MIG HER – MANGE TAK!

Ofte har jeg (og nok også mange af jer) det svært når jeg skal klæde mig på til fest eller et arrangement, hvor man bør være en smuuule pæn i tøjet. Jeg elsker mit hverdagstøj, og det er oftest det jeg føler mig bedst tilpas i, men det er bare ikke altid at det er nok til fest og farver. I dag vil jeg vise jer hvordan jeg ville style mit yndlings item – til hverdag og stå style det op til fest, også med lidt tips til make-up’en.

1cardigan1

Det item jeg har valgt at bruge er min elskede frakke/cardigan fra Asos. Jeg fik den for mindre en 3 uger siden, og jeg har allerede brugt den SÅ meget. Den er den perfekte overgangsjakke for mig – ikke særlig varm, men alligevel. Dog er den ikke super praktisk hvis man skal cykle – så meget har jeg fundet ud af! Jeg valgte den i farven Pewter (som er sådan en grå-blålig farve) fordi jeg for det meste går i mørke ting. Så hvis jeg har et kedeligt sort outfit på inden under, så er jakken med til at gøre det stylish igen.

111

 

                                         

Hvis vi starter ud med hverdags looket, så ville jeg starte med en sort basis del, bestående af sorte skinny jeans og en sort top. På den måde sørger jeg for at lokket ikke bliver alt for forvirrende. Jakken er i sig selv meget stor, og hvis jeg så vælger ogå at have farverigt tøj på som base, så kommer det hurtigt til at se ud som om jeg er meget større end jeg egentlig er. Overdelen kunne man godt skifte ud med en hvid, grå eller blå overdel i stedet. Det er stadig rolige farver som passer ind i looket.

1nomake1

Og så til make-uppen. På en hverdag ville jeg helt undlade mascara, jeg orker det simpelthen ikke, (kun mascara hvis jeg ser enormt træt ud) og bare tage lidt concealer under øjnene, og måske spice looket lidt op. Jeg har planer om at inverstere i en orange eller en lilla læbestift – det gør det hele lidt sjovere ikke?

1hestehal1

Håret ville jeg holde simpelt og klassisk. Her viser jeg en enkel lav hestehale. For mig giver det en lille feeling af The Olsen Twins (Mary Kate og Ashley Olsen) der ofte viser sig med den lave hestehale. Gør looket lidt mere gennemført ved at vikle en tot hår omkring “roden” af hestehalen.

 

NU TIL FEST LOOKET

kjoler111
                                 

For hurtigt at ændre dit look fra hverdag til fest, så er en kjole et hurtigt og sikkert træk. For at fremhæve min silhuet, ville jeg vælge en farvet (dog stadig neutral) stram kjole. En løs en af slagsen kan også gøre det. For et casual aften look ville jeg gå efter den fine løse grå t-shirt kjole eller den stramme mørkeblå m. ¾ ærmer. De andre er nok mere til finere brug. Den lyseblå ville være rigtig fin til fx. en barnedåb eller andre tidspunkter hvor du ikke regner med at have overtøjet på hele dagen. Den Hvide/kobolt blå kjole m. det transparante stykke skaber tekstur ændring, hvilket også skaber mere dybde og gør dit look mere interessant.

IMG_6621

Håret som hele dagen har været i hestehale, ville jeg løsne ud så håret blev løst. Tilføj lidt hårolie for at samle lokkerne og mindske de flyvske hår. det skal lige siges at mit hår er lidt vådt på det her billede, så det er ikke ensbetydende med at der bare skal litervis af olie i håret, hæhæ.. Jeg har samlet mit pandehår (eller bare den forreste del af håret) i en lille “tot” under håret i nakken. På den måde sikrer jeg mig at frisuren holder hele aftenen. Tilføj evt. en smule hårlak på den øverste del af håret (ved skilningen og der omkring) så skilningen bliver på plads, og de små hår bliver hvor de skal.

1withmake1

Til make-uppen villa jeg tilføje en god omgang flydende eyeliner, efterfulgt af en mascara der giver god længde. Hvis jeg havde haft røde læber tidligere på dagen ville jeg bare friske det op, måske tilføje en smule gloss. Jeg har også tegnet mine bryn op med en mærk mat øjenskygge – perfekt når du ønsker brynet lidt mørkere men ikke helt så markeret endda. Til slut har jeg tilføjet pudder. Først en lys til over kindbenene, og dernæst en solpudder til under kindbenene. Det e ikke så tydeligt på billederne, men i det virkelige liv, så gør det virkelig en forskel. Jeg synes looket bliver meget hollywood glamour-ish, hvilket passer godt til den store og fyldige cardigan.

 

Jeg håber at du kan bruge min lille guide – og så beder jeg dig om at stemme på mig i L’ORÉAL PARIS konkurrencen. Det ville betyde kæmpe-mega-meget for mig! STEM HER

 

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.dk

Trendsetter_logo_final