31-shot

33ahoot

Godmorgen, goddag, godaften – hvornår i nu læser det her – jeg har lige lidt at dele med jer i dag, så hæng på!

Margrethe-Skolen i København har uddannet en lang række proffessionelle og talentfulde designere, og i år er ingen undtagelse. I år graduerer blandt andre Laura Tønder som står bag den succesfulde modeblog; CoutureKulten.

Laura, min navnesøster, viste sit afgangsprojekt, kaldet Wooly Bait, frem på bloggen her. En kollektion hvor inspirationen kom fra fluefiskeri. Jeg mener selv at hun har ramt spot on med kollektionen. Man kan se hende i designet, i hvert fald når man har fulgt med på hendes blog i et stykke tid. Hendes outfits er lige så nytænkende som kollektionen er. Måden hun derefter har fået skudt billeder og redigeret billederne går helt og aldeles hånd i hånd med visionen. De er tilpas opstillede og tilpas casual – en perfekt balance. Tegningerne, skal jeg huske at nævne, er igen hendes egne kreationer (fik jeg nævnt at hun er hulens dygtig?)

Ikke desto mindre så har 20 afgangselever – inklusiv Laura – fra Magrethe-Skolen fået muligheden for at afholde show under modeugen. Problemet er bare at projektet koster penge. En del penge. Og for at bløde beløbet lidt op, har de valgt at opstarte en såkaldt Crowdfunding. De har nået mere end 50% af deres mål, men der er stadig et stykke vej – og det er her du kommer ind i billedet!

Jeg har allerede været inde og støtte, blot med 50 kr da jeg (og sikkert også mange andre) ikke har alverdens penge til rådighed. Men de 50 kr gør en forskel for Laura og de resterende 19 unge talenter! De har brug for de 50 kr – eller 100 – eller 300 kr. Du bestemmer. Når du donerer et beløb, bliver du samtidig skrevet på gæstelisten så du kan få lov til at komme ind og se showet (som efter mine informationer, vidst er d. 5. August kl. 10-11)

Jeg synes at de fortjener deres show fuldt ud, og jeg synes at de fortjener lidt hjælp efter deres hårde arbejde gennem uddannelsen. Hvad siger I? Lad os give en hånd eller to med! DONER HER!