SÅ, fik jeg den endelig op! Det tog sin tid, men better late than never, right? Well, jeg ville lige pointere at man selvfølgelig også kan bruge brune nuancer som Ashley og MK også gør sig meget i. En anden ting, som jeg vidst ikke får nævnt i videoen, er at det er ret vigtigt at få redt brynene op ad. Det skaber et busket men ordentligt bryn, hvilket igen er noget man ser igen og igen hos de damer. De mørke øjne og markerede kindben er virkelig noget der kendetegne tvillingerne (så de skal virkelig være spot on) Så meget, at Luna faktisk gættede hvem det var ud fra billedet. Ret godt klaret – både fra hendes side, men også fra min (tænk at man faktisk kan se at det er inspireret af tvillingerne!)

De fleste af produkterne kan man købe på Cocopanda.dk, som har alt hvad man skal bruge som pige, og mere til! (tip: det er faktisk ret meget billigere end andre steder) Jeg linker til alle de ting, som jeg bruger i videoen, jeg kan finde online herunder, og hvis ikke har jeg fundet lignende produkter.

CC-cream illuminating foundation by GOSH (02 ivory) (similar) (similar)

Dark powder by The Body Shop (similar) (similar)

Stay Matte Powder by Rimmel London (similar)

Color Riche Les Ombres Incredible Grey (smokey eye palette) by L’Oréal Paris (in brown tones here and here)

Super Liner Ultra Precision by L’Oréal Paris

Double Extension Mascara by L’Oréal Paris (3 kinds)

Precious Lipstick (similar) (similar) (similar)

Orofluido Hair Oil

get the look mkaget the look mka 2