mangifts1 // GAVEKORT TIL TATOVERING   2 // 3PK CALVIN KLEIN BOXERSHORTS: HER   3 // ACQUA DI GIO BY GIORGIO ARMANI PARFUME: HER   4 // CHANEL ALLURE HOMME SPORT AFTERSHAVE: HER   5 // VALENTINO UOMO PARFUME: HER   6 // REPRESENT LONG SLEEVE: HER   7 // OPLEVELSESGAVER: HER

Hej piger og velkommen til. Mit navn er Linnea, og hvis i følger med her på bloggen, så har i måske bemærket mig før. Jeg har oven i købet mit helt eget link i toppen!! Jeg er indehaver af AHM FASHION (link), som er min egen online platform. Jeg gæsteblogger til tider her hos Laura, og for et stykke tid siden blev jeg spurgt om jeg ikke havde lyst til, at dele mine gaveideer til det kære hankøn. Og selvfølgelig vil jeg det!!

Jeg har samlet en masse gaveideer herover. Her er både ideer til kæresten, lillebroren, vennen og faren. Mine absolutte yndlings ideer herover er uden tvivl oplevelsesgaverne og gavekortet til tatoveringen. Oplevelser kan man aldrig få for mange af. Det er noget som går direkte ind i minderne – og så er det jo virkelig sjovt så længe det varer. Jeg synes specielt, at faldskærmsudspringet og gourmetmiddagen i trætoppen er to virkelig gode ideer. Vildt pebret, men hvis man har forholdet til det, så er det en super fed idé. Gavekortet til tatovering er ligeså et slags minde. Tatoveringer er utroligt populære, så det er svært, at gå galt med et sådan gavekort.

Jeg glæder mig utroligt meget til, at vise jer hvad jeg har fundet på til min egen kæreste. I finder desværre først ud af det d. 25 december når julen er ovre, men måske i kan finde lidt inspiration til en kommende fødselsdagsgave? I skal i hvert fald glæde jer – og ligeså skal min kæreste.

God jul skønneste piger!! I kan læse mere fra mig på www.ahmfashion.dk <3