Jeg har fået lov til at komme med til nogle forskellige events under modeugen i næste uge. Modeugen i København strækker sig fra onsdag d 29. Januar og frem til d. 1. Februar. Jeg er i København torsdag og fredag, og jeg glæder mig som en sindsyg. Om fredagen har jeg nemlig fået lov til at komme backstage, og skal fungere som ‘dresser’ (påklæderske) under showet. Det bliver så utroligt fedt at opleve!

Jeg bliver nok lige nødt til at overveje lidt outfits, så jeg kan passe ind i modebilledet – mit kamera må også med, så jeg kan snuppe lidt billeder hist og her og alle vejne! Så hvad mon jeg skal have med i tasken? Læbestift, for sure! Og ikke mindst min mobil-linse som er ekstreeemt fantastisk at have (det var min julegave, som jeg har teaset for) og måske en lækker t-shirt fra mool.dk? Skoene er fra Hooha.dk – dem er jeg også helt tosset med! Jeg er på!

 

CPH FASHION WEEK in the bag

BUY IT HERE: