nivea

Os med naturlige krøller VED hvor svært det kan være at få håret til at sidde som man vil, og det har jeg egentlig også givet op på.. Men én ting jeg gerne vil have til at lykkedes er at få mine krøller til at krølle. Det lyder måske ret plat for jer uden krøller, men faktisk kan det være enormt svært at få krøllerne til at krølle. Det er ofte den dag man faktisk skal se en smule pæn ud, at de bare ikke gider noget.

I starten af ferien tog jeg med min mor til frisør, og fik hende til at se på mit hår. Normalt bliver jeg klippet af min mor, og hun har bare ikke heeelt den samme ekspertise (sorry mor). I hvert fald blev jeg rådet til at lade lidt at lokkerne falde, og få et klippet i etager. Så næste dag klippede min mor mig “korthåret”, og SÅ begyndte det at krølle! Fantastisk!

Her om vinteren er det bare super vigtigt – især for krøllet hår – at få fugt og fedt nok, og derfor hjælper jeg mit hår lidt på vej med Nivea’s creme. Jeg tager en klat creme i hver håndflade og krammer det ind i hårspidserne – mens jeg har hovedet ned af.

Jeg købte den her i Føtex til ca. 40-50 kr, men faktisk kan man få dem i Rema 1000 til 40 kr, for en dobbelt så stor bøtte, så nu ved I det!

Jeg håber at I er kommet godt ind i 2015 (og jeg skulle liiiige til at skrive 2014… pinligt..)