Jeg går og drømmer om  at flytte hjemmefra – ikke at det er en realitet, men jeg drømmer. Jeg har altid været meget “storesøster-agtig”. Taget ansvar, styret og ledet (med mere eller mindre hård hånd….) så det ville komme mig helt naturligt at skulle tage stilling til diverse ting, der jo kommer med det at flytte hjemmefra. Selvfølgelig er det noget helt nyt, og jeg ville selvfølgelig skulle vænne mig til det – men jeg tror faktisk at det er noget for mig. Og så alligevel ikke.. Jeg er så dårlig til at komme ud af sengen hvis der ikke er nogen der hiver mig op. Især hvis jeg ikke har noget at lave – som her i ferien.

Men når man snakker om at flytte, ja så kommer indretningen også snigende (rimelig hurtigt). Nu vi snakker om drømme, ja så kan jeg da også nævne at jeg har drømt om at blive enten designer eller indretningsarkitekt – og jeg kan derfor ikke lade være med at drømme. Det er nok også én af grundene til at jeg får rykket rundt på mit værelse mindst 2 gange om året… Nå nok om det – det var egentlig ikke meningen at jeg skulle plapre!

Kig med og bliv inspireret!

indretnings inspo1 indretnings inspo3 indretnings inspo4 indretnings inspo5 indretnings inspo6 inretnings inspo2