CACTUSINSPO

Kaktusser er blevet ret så populære at bruge som en del af sin indretning, og jeg må indrømme at jeg også selv er blevet ret vil med den tendens. Min mor bliver ved med at sige: “Jo mere tekniske vi bliver i hverdagen, jo mere natur trækker vi inden for i vores hjem”. Det lyder jo egentlig meget logisk, og det gør mig ingenting at have en pæn plante stående ved siden af min computer – mere ilt, eller sådan noget, right? Uanset hvor mange dumme undskyldninger jeg kommer på, skal vi så ikke bare blive enige om at det er ret fedt med planter i hjemmet?

Mit problem med planter indenfor er, at jeg frastøder planteliv… Det vil sige at alle de planter jeg har haft på mit værelse er døde inden for 3 måneder, med mindre min mor redder dem selvfølgelig. Jeg glemmer simpelthen at vande dem og at kigge lidt til dem, så kaktusser er da lige være noget for mig. Men jeg er bare lidt bange for alle de der pigge… Har I kaktusser derhjemme? 

CACTUSINSPO1