how to style birkenstock
SHOP LOOKET HERUNDER
Jeg er, ligesom resten af verden i denne tid, helt ‘hup’ på birkenstocks. De har det der lidt retro look, samtidig med en enorm mængde af klassisk elagance. De holder bare! Så derfor er det en af de ting jeg må se at få sparet sammen til (udover en ny mobil….)
Jeg har valgt at style de små pus med et par lækre og “fluffy” shorts – mega lækre i varmen – I kan finde dem HER. Samtidig ville jeg hoppe i en badedragt. Man skal jo altid være beredt på hvis man kommer i nærheden af VAND! (jeg tilstår: vandhund 4-evaaarrr, haha!) Og så ser badedragten bare super flot ud! Sidst men OVERHOVEDET IKKE MINDST (!!) en blazer – sort eller hvid – for at fuldende looket. Hvis det er for varmt med jakken på, så over skulderen eller bundet og hofterne (digger nemlig også den trend!) Så ville jeg tilføje lidt lækkert i form af accessories. Jeg er mest til sølv, men måske jeg skulle til at kaste mig ud i det guld?
Hvis I er helt ‘hup’ på Birkenstocks ligesom mig, så kan I se mere her til de lææækre sko! Der er faktisk mange forskellige slags Birkenstocks – det havde jeg ikke helt forventet! På Eshoes.dk har de masser af sko – alt fra Vans, til Birkenstocks, til converse, til Hilfiger. Det er nemt at finde rundt i både mærker, størrelser og farver. Skide smart til de “proffessionelle netshoppere”

Hvad synes I om looket? Og hvordan har I det med Birkenstocks?

 

 

HUSK KONKURRENCEN HER

 

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Eshoes.dk

Altid mine egne meninger