billigeleggins

I et stykke tid har jeg overvejet hele leggings-konceptet, for det er altså et af de items jeg har sværest ved at tænke på outfits med. Og så faldt jeg over billedet med de skak-ternede leggings – for det er altså en ret så fed styling! Jeg er ikke sikker på at det er lige mig, men fedt – ja!

Pleather-leggings’ne (kan man skrive sådan?) er derimod meget mere mig! Det er lige til en læderjakke, rå boots, og en lidt længere overdel, som skiller sig ud! Hvis man smider et tørklæde om halsen, ja så er det jo nærmest mig til hverdag!

Et godt – og billigt – sted at købe leggins er på BilligeLeggings.dk. Det er en nyopstartet webshop, og fordelen her – i forhold til fx. ebay, er at størrelserne faktisk passer! Så en medium er en medium og ikke en xs-small som det ville være hvis man købte dem på ebay.

Jeg bruger Pinterest når jeg søger inspiration, hvad enten vi snakker stylingtips, make-up, frisurer eller bare inspiration til at overkomme forhindringer i hverdagen. Her under kan du se alternativer til de versioner der er oven over! Alle leggings kan findes lige her.

 

Hvis du bruger rabatkoden: bl14 så får du hele 20 % rabat på din bestilling! Lækkert? yes yes! Koden gælder hele december måned!

billigeleggins2

 

 

Skrevet i samarbejde med billigeleggings.dk