For dælen jeg er glad! Samf er nu et afsluttet kapitel! I hvert fald i gymnasiet, jeg ved jo aldrig om jeg falder over det senere i livet. Det viste sig at jeg åbenbart havde lidt mere styr på tingene end jeg gik og troede, glædelig overraskelse!

Mit egentlig formål i dag er at informere jeg HØJT OG LARMENDE om det mest fantastiske tilbud NOGENSINDE! (eller i hvert fald i de seneste måneder)

De fantastiske Proenza Schouler tasker er i øjeblikket nedsat med 30% – Og for-the-love-of-god hvor er det lækkert! Jeg er SÅ tæt på at klikke den hjem, men det er bare mange mange penge for mig… puha… Så store beslutninger altså! Første verdensproblemer er forfærdelige! Jeg ved ikke hvor mange de har på lager, men jeg regner med at de ryger ret så hurtigt, så I skal nok slå til snart hvis I er interesserede!

Dem der er tilbage i skrivende stund er i modellen PS1 fringe, i sort er der både medium og tiny, i rød er der kun den i tiny. Thats all. Så hurry up!

Hvis du mangler den sidste overtalelse, jamen så slap helt af! Vi tager da lige lidt styling inspiration – mest af alt for at jeg også lige selv kan finde ud af om det er noget der skal investeres i. Men kun en smule, for jeg er på vej ud af døren, så jeg må hellere gøre det hurtigt. (Lige til info, de to øverste billeder er med modellen i TINY, og den nederste er i MEDIUM) Så kan i også lige fornemme størrelserne)

pinligt, at jeg ikke har stavet det rigtigt på collagen…….

HOW TO STYLE PS1 FRINGE BAG