indlægget udgives i samarbejde med Cocopanda.dk

Hola chicas!

Efter en ferie i det sydlige med en del solcreme i ansigtet er min hud godt træt. Jeg plejer ikke at bruge creme, og kun en smule make-up, så når jeg så skifter fra én dag til anden og bruger masser af solcreme (alt andet ville være godt dumt) så slår min hud ud. Det er lidt noget bøvl… Men sådan er det – jeg må bare gøre mit for at min hud bliver sig selv igen.

Gode og naturlige hudprodukter er et ideelt step på vejen mod lækker hud, og derfor er jeg ekstra glad for at kunne dele et ualmindeligt godt tilbud med jer idag!

KUN IDAG D. 24. JULI har Cocopanda det hidtil største udsalg på mærket Dermalogica. De sørger for at huden bliver sund og kan klare at man skejer ud en gang i mellem (hvad enten det kosten eller personlig pleje der ændrer sig) Jeg har samlet nogle af mine favoritter herunder – men først lidt flere overraskelser:

Du får fri fragt ved brug af koden: BLgf0714

Hvis du køber for over 600 kr på Cocopanda i dag, får du en organizer til opbevaring af fx make-up eller smykker.

1/ HERE – 2/ HERE – 3/ HERE – 4/ HERE

DERMALOGICA SALE